Rólunk

Egy család. Egy birtok. Egy cél.

Így kínálunk megannyi megoldást a tudatos, kizárólag természetes alapanyagokból készült élelmiszereket fogyasztók számára.

A ma elérhető legmodernebb, úgynevezett aszeptikus élelmiszeripari technológia alkalmazásával, több generációs szakértelemmel állítunk elő félkész – és késztermékeket.

Termékeink nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, vizet, glutént, tejet, GMO alapanyagokat, mesterséges adalékanyagokat vagy tartósítószert.

Így azok is fogyaszthatják, akik ételintoleranciával vagy egyéb ételallergiával élnek.

Gyártástechnológiánk lehetővé teszi az alapanyagok sejtszintű feltárását, mely elengedhetetlen a legfinomabb íz és a magas bioaktivitás eléréséhez.

Vállalatunk alapítója, Ribárszki Zsolt - aki a ’80-as években a bécsi ENSZ központjában dolgozott - felismerte, hogy a különleges felhasználású és magas minőségű élelmiszerekre mindenkor szükség lesz. 1995-ben kezdte megvalósítani a régi családi birtokokat és egy új, korszerű feldolgozó üzemet magába foglaló álmát.

A gyártási és termékfejlesztési folyamatok koordinálását fia, Ákos végzi, aki klinikai élelmiszer-biokémiából szerzett doktori fokozatot.

Célunk, hogy a hagyomány, a tudomány és a modern műszaki megoldások - ipari méreteket öltve - kiegészíthessék a vevői igényeket.” (Dr. Ribárszki Ákos, PhD.)

A célok eléréséhez elengedhetetlen otthoni nyugalmat és egységet édesanyja, Judit biztosítja, aki az idáig vezetett nehéz, de nagyszerű úton támaszt jelentett mindannyiunk számára.

Gazdaságunk két fő szektorra és számtalan gyárrészlegre különül.

Ipari félkésztermékeink hivatottak kiszolgálni, mind a hazai, mind a nemzetközi piacon ismert élelmiszeripari vállalatokat, akik szintén tudják: “A magyar gyümölcsnek párja nincs!”

Késztermékeink az egyre szerteágazóbb vevői igényeket követve vállnak a speciális és a mindennapi étkezések részévé.

Büszkék vagyunk, hogy legújabb gyárrészlegünk immáron képes a legkülönlegesebb felhasználású klinikai élelmiszerek gyártására is, melyet nemzetközi kórházak és más, egészségügyi, rehabilitációs központok mellett humanitárius célokra is alkalmaznak.

Működésünk során törekszünk a legkisebb ökológiai lábnyom kialakítására, így mára az általunk felhasznált energia közel 80%-a megújuló.